Nieuwsbrief rondom de Baakse Beek Veengoot

Bij deze ontvangt u de tweede Nieuwsbrief dit jaar rondom de Baakse Beek Veengoot met als thema: toerisme, recreatie, educatie en participatie.

Het gebied is volop in beweging en biedt allerlei boeiende kansen tot ontwikkeling. Dat blijkt ook uit de vele initiatieven die zich ontplooien. Wij houden u graag op de hoogte van wat er speelt. Primeur dit keer is dat de Nieuwsbrief tegelijkertijd verschijnt als Nieuwspagina in bijna alle edities van Contact op 24 en 26 november. Dus ook daar komt u ons tegen.

Daarnaast wil ik u van harte uitnodigen om een kijkje te nemen op onze Facebookpagina en website www.baaksebeek.nl. Daar kunt u onder meer kennismaken met onze heemraad Peter Schrijver en met Louisa Remesal, verbinder in het gebiedsproces Baakse Beek Veengoot. Zij stellen zich voor in een videopitch op het platform. Ook u kunt gebruik maken van dit platform met een eigen pitch. Zo kunt u contact leggen met andere bewoners en ondernemers om met elkaar nieuwe gebiedsontwikkelingen tot stand te brengen.

Voor meer informatie over deelname kunt mij benaderen.

Wij wensen u veel leesplezier!

Met vriendelijke groet,
Loes Heebing Medewerker communicatie Baakse Beek Veengoot

Nieuwsbrief Baakse Beek Veengoot november 2015